Search This Blog

Monday, December 10, 2007

Виц на денот ... Горан Михајловски

Сликата “http://www.vest.com.mk/images/%7BC333F4DE-7E93-4563-B6B3-FB79179EDBBC%7D_goran-2.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Се изнасмејав на овој виц на Горан Михајловски:

Македонски пошти отпечатиле марка со ликот на Бранко. Арно ама, марката не се лепела. Викнале експерти од ЕУ, посматрачи од ОБСЕ, инструктори од НАТО да го проверат лепилото. Истражувале, истражувале и донеле заклучок. Лепилото било одлично. Луѓето плукале од погрешната страна.

1 comment:

Viktor Stojanovski said...

Се е тоа во ред, Аце, само уште да не беше вицов преведен, т.е. украден, па адаптиран. Вицот е оригинал Американски и се појави во вториот мандат на Буш.
Горан е добар, но не доволно добар.
Го почитував и го читав редовно, но откако на насловна на Вест се појави скоро голо девојче на возраст од 14 години, завршив со човеков.

Blog Archive

Site Meter