Search This Blog

Wednesday, December 26, 2007

Интернет - читатели ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/5F38C91F7C45904BA01D7FD71F58B981.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Се‘ повеќе весниците се борат за интеренет читателите ... Сеуште е тоа изразено во светските медиуми ... Секако рекламирањето е причината ...
Фајненшел тајмс
Волстрит џурнал
Њујорк тајмс

И нашите пишани медиуми не спијат ... Сите во оваа година направија подобрување на своите интернет изданија ... Се повеќе ке се води битката за интернет читателите ... се разбира и кај нас причината е рекламниот простор кој треба да земе се поголемо учество во интернет изданијата ...
- “Вест
- “Вечер
- “Време
- “Дневник
- “Македонски спорт
- “Нова Македонија
- “Утрински весник
- “Computer Bild Македонија
- “
PlugIn
-
Веритас - прв независен политички неделник на Интернет
- “
Его
- “
Жива антика
- “Јога здравје и хармонија
- “
Капитал
- “
Македоника
- “
Македонско Сонце
- “
Тиквешка хроника
- “
Успение
- “
Форум
- “
ЈП Службен весник на РМ
- “
Стајлинг

Поранешни мои записи на темата:
-
Службен весник ... на интернет ... бес-платен ... конечно !! ...
- ИНТЕРНЕТ АРХИВА НА МК ВЕСНИЦИ – ИНТЕРНЕТ РЕПРИНТ НА СТАРИ ИЗДАНИЈА
- И ВЕСНИЦИТЕ УМИРААТ
- ЛИНКУВАЊЕ ВО ВЕСНИЦИТЕ

No comments:

Blog Archive

Site Meter