Search This Blog

Sunday, December 30, 2007

Пак-ист-стан ... Пакистан ...

Не, не е ова уште еден напис за Пакистан и трагедијата која се случи пред некој ден - со убиството на Беназир Буто ...

Се работи за виц - кој го слушнав пред малку на радио ... Секако малку го измиксав и доработив ...

Се прачуваат меѓу себе троица пријатели: “Кај ке чекаш Нова година ?“ ...

Едниов вика во Малта ... другиот вика во Пакистан ... а третиот вика во Големта ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter