Search This Blog

Sunday, December 23, 2007

Црвени рози ... за Вас мадам ...

Сликата “http://flowers.digimak.net/images/roses-red-300.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Пред некој ден направив обид да пронајдам што се‘ во овој момент може да се купи на интернет во МК ... Дури денеска приметив дека во МК може да нарачаш букет рози и да пратиш на одредена адреса ... и тоа се преку интернет ... Ценовникот за доставување на розите во МК видите го тука ... Централните информации за доставување на розите во МК пратите ги тука или прашајте што Ве интересира ...

Сликата “http://www.flowershop.com.mk/ProductImages/017_g.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Голем Букет од Црвени Рози Цена: US $69

Сликата “http://www.flowershop.com.mk/ProductImages/083_g.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

101 Премиум Роза Цена: US $399

Сликата “http://www.flowershop.com.mk/ProductImages/070_g.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Слатки Деветнаесет Цена: US $109

Сликата “http://www.flowershop.com.mk/ProductImages/074_g.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Новороденче Цветна Кошница Цена: US $159

No comments:

Blog Archive

Site Meter