Search This Blog

Thursday, December 20, 2007

ОНЛАЈН купување ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/680F01B846958F4A9A77F818042A92C5.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Во МК некако срамежливо почнува да цвета бизнисот на онлај купување ... По западот е ептен популарно поради погодностите - купуваш од дома ... а често и поради поефтините цени ... Од друга страна се губи ефектот на угодноста на одење во шопинг ... Шопингувањето жените го обожуваат ... Со другарка две, по дуќаните ... не мора ништо ни да се купи но во шопинг забавата (гуштот ...) не е обавезно и да купиш нешто ... Малку разгледуваш малку трачариш ... После седнуваш на кафе муабет ...

Како и да е за нова година некои предлагаат онлај купување ...
- Космодиск
- Дормео
- Топ Шоп
- flower shop
- macedonia gift shop
- game bookers

Ако има уште некоја МК интернет страница, каде може да се купи онлајн - дајте ја во коментар, ке ја едитирам во текстот.

Интересни линкови за онлајн купување во МК:

- Дали го користите интернетот за on-line купување?
- Повеќе нема да бидеме “црна дупка” во онлајн трговијата
- Интернет-омилена забава на работа
- Интернет експанзија во Македонија Најмал е бројот на оние кои Интернетот го користат за онлајн купување. Само 2,8% од корисниците или 0,8% од целата популација се решиле преку глобалната мрежа да си купат некој производ, најчесто електронска опрема, книги, списанија и слично.
- Петиција за PAYPAL Во Македонија
- Подготви се да продаваш онлајн (преку интернет)
- Општи услови за користење авторизациски услуги за WSpay
- Онлајн формулар ... *** фали само слика :)
- порталот “трајд феармак”, некои хотели нудат резервација, некои книжари нудат онлајн купување книги и сл
- Oнлајн обложување

2 comments:

Anonymous said...

Би сакал да ви ја претставам веб-страницата за пазарење од САД (Соединетите Американски Држави) многу е добра и имам порачувано неколку пати од нив. Се вика Виадрес www.viaddress.com. Многу сум задоволен од нивните услуги па ако на некој му треба нешто а нема Пај-Пал ова е совршено.

karcheska said...

За да го лгггеднате најголемите онлајн продавници во Македонија посете ја страната najevtino.mk.
На неа има повеќе од 30 онлајн продавници во Македонија.

Blog Archive

Site Meter