Search This Blog

Sunday, December 30, 2007

"Милионер" ... "Знаењето е сила, знаењето е моќ"

Од пред два дена, за инает на ТВ "Нова", ми ја укинаа А1 Телевизија. Штета. Не можам да го гледам квизот "Милионер". Таму може многу да се научи.
Македонското издание на "Милионер" е најсоодветното место за рекламирање на спотовите од кампањата на Владата "Знаењето е сила, знаењето е моќ"
.

Немам што да додадам ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter