Search This Blog

Thursday, December 13, 2007

Чисти раце ... втор дел ...

Чисти раце ... дали се ?? втор дел ...

Гувернерот на Народна банка, Петар Гошев, освен плацот во Гевгелија, купил земјиште и во Дојран од 1.142 метри квадратни за само 140.000 денари ...

http://www.netpress.com.mk/Vestiimages/19539/posedoven-list1.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter