Search This Blog

Saturday, December 08, 2007

Дисциплинирање на медиумите - по барање на Софија ...

Министерот Калфин вели дека Владата во Скопје не се трудела доволно за да ја спречи антибугарската кампања.

Нека ми простат за недоличната споредба која ке ја направам ... ова обраќање на Министерот Калфин - ми личи како кога курва и вели на ороспија ... “Подржи ми го копилево - да му удрам една заушка на твоето ...“

За водење на стогодишна амтимакедонска кампањања Бугарија има потрошено толку време труд и пари што е немерливо ... Во минатото ова било натопено и со многу МК крв по улиците на Софија ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter