Search This Blog

Monday, June 11, 2007

Бесплатен интернет

Бесплатен интернет Владата најавува повторно ... Ова го имавме како ветување на Груевски од предизборниот период, кое беше остварено на 30, 31 декември и 1, 2 јануари ... Тогаш и не помина така мазно ова ветување имаше многу поплаки ...

Владат покажува дека си ги исполнува своите предизборни ветувања - за бесплатен интернет ... и стварање на информатичко општество ...

Од вчерашната изјава на Портпаролот на Владата, Ивица Боцевски - дознавме дека ке има повторно бесплатен интернет - но не соопшти колку долго ке трае и преку кој провајдер ке се оди ... Досега Он.нет се омрси од ваквиот бесплатен интернет ...

Во врска со ова втора добра вест која доаѓа од Владата е дека Владата наредните месеци ќе отвори интернет-кафулина во 20 градови во земјата каде граѓаните, исто така, ќе имаат можност да користат бесплатен интернет.

Се надевам дека овојпат ке има интернет од повеќе провајдери и дека сите помалку ке ги почуствуваат благодетите на интернет ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter