Search This Blog

Thursday, June 07, 2007

Гола вистина ... журка де ...

Разголувањето - стрипирањето иако е природна состојба ... најприродна сепак заради некои востановани етички норми е забрането ... осем на соодветни места.

Најавената диџеј журка е веројатно само маркетиншки трик на организаторот на журката во кој најавува:

- "Гола музика" е насловот на шоуто на австриската диџејка Ладѕ Цхристине што ќе се случи в сабота во летниот клуб "Кјуб", поранешен "Елемент" (во Градски парк).
- Специфична за журката не е само музиката, туку и самиот настап бидејќи такво нешто досега кај нас не се случило - Кристин за време на својот настап на кој пушта електронска музика, поточно хаус и латино хаус, настапува гола.
- Соблекувајќи дел по дел од облеката за на крајот да остане како од мајка родена, редовно ја доведува атмосферата до точка на вриење.
- За подгревање на атмосферата уште ќе се погрижи и Дј Бранчез, а цената на влезниците ќе изнесува 150 денари.
Журката стартува на полноќ.


- Gola vistina ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter