Search This Blog

Friday, June 15, 2007

СИНТЕЗИС - утре во Стоби

Покана за сите заинтересирани ... Знам дека најмалку една кола со блогери/ки од Скопје - ке оди утре за Стоби ... Ке ни се приклучат и некои блогери од другите градови на Македонија ...
Кој е заинтересиран нека се пријави тука да се договориме ... Кој сака повеќе информации за Стоби и за средбата нека зирне тука ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter