Search This Blog

Saturday, February 09, 2008

Самба Рио ... Rio Samba

Вечен сон на секој европски маж ...
да гледа бразилски фудбал ...
да оди во Рио на карневалот ...
самба ... амазонки ...
Копакабана ...
Сликата “http://www.delpiano.com/carnival/assets/images/manguei2.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://www.delpiano.com/carnival/assets/images/auto_generated_images/a_caduto.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://www.delpiano.com/carnival/assets/images/boobs2s.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://www.delpiano.com/carnival/assets/images/group2s.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://www.delpiano.com/carnival/assets/images/trenudi1s.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://www.delpiano.com/carnival/assets/images/bunda1s.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://www.smh.com.au/ffximage/2007/02/20/11481393_narrowweb__300x450,0.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
http://pds.exblog.jp/pds/1/200602/17/37/b0041937_160247.jpg
http://euroross.blogspot.com/Rio%20Carnival%20Girl.JPG
Сликата “http://www.rio-carnival.net/rio_carnival_tickets/samba_parade_tickets/samba_parade_rio_2.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://www.rio-carnival.net/rio_carnival_tickets/samba_parade_tickets/samba_parade.gif” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
http://www.mercopress.com/ImgNoticias/member_BF.jpg
Сликата “http://www.danieldrezner.com/archives/samba.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
http://farm1.static.flickr.com/12/18633822_3290cd7a8e.jpg
Сликата “http://www.smh.com.au/ffximage/2007/02/18/samba_hgear_gallery__325x400.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://www.supertouchblog.com/wp-content/uploads/2008/02/l1040307.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://img.funtasticus.com/2007/jan8/rio428/rio004.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
http://www.carnaval.com/going/globeleza.jpg
А богами и плажите во Рио се добри ... песокливи ...
http://www.rio-copacabana.de/rio003.jpg
Сликата “http://tabisite.com/gallery_am/brazil/93sapri124.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
http://www.tropicalisland.de/RIO_Rio_de_Janeiro_Pao_de_Azucar_panorama_1_2_b.jpg
Копакабана ... уф уф ...
http://www.tropicalisland.de/IGU_Iguassu_Falls_waterfalls_b.jpg
А каде ли е овој рај ... пишува на граница со Аргентина и Парагвај ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter