Search This Blog

Sunday, February 24, 2008

И Бугарија не фиромизира ...

На саемот за туризам кој деновиве се организира во Софија ... организаторот на саемот откако реагирале грчките представници на саемот - дека, ако не се одстранат таблите со написи “Република Македонија“, ке го напуштат саемот ... организаторот на саемот (значи бугарите) ги симнале таблите ... по кое МК представници го напуштиле саемот ...

Значи и Бугарија не фиромизира - со што фати страна ... дали е ова некој знак кој сака Бугарија да ни го прати во време кога спорот со името добива на драматика ... додуше знаат да не фиромизираат и домашните Албанци кога истотака сакаат да пратат некаква порака ... а тоа се има случено и во Србија ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter