Search This Blog

Wednesday, February 06, 2008

Огледалце огледалце мое ...

Сите рангирања и рејтинзи кои произлегуваат како резултат на нарачан и платени анализи се по принципот “Огледалце огледалце мое - кажи на светот најубав кој е ?“

Имаме ли ние виситнски аналитичари кои ги кажуваат вистински бројки ? ... знаеме дека во ДЗС (државниот завод за статистика ...) имаме често менување директори и смена на методологии ...

- РЕЗУЛТАТИ И АНКЕТИ
- ДРЖАВЕН ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА

No comments:

Blog Archive

Site Meter