Search This Blog

Friday, February 01, 2008

Се бара - Ѓорги Трендафилов ... невкусна шега ??

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/DAE06BAD2CE57A4EA7425E5ECA4812E4.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Вака изгледа денешната насловна на Вечер ... а ова е линкот до написот
Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/227640220E245C4FAD0C2BF2B6B9C89D.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Дури и плакати по градот излепиле ...
- Исчезнат е Ѓорѓи Трендафилов, претседател на ВМРО-НП, од 28 декември минатата година. Ако го забележите јавете се на 3223 555.
- Еден од плакатите беше ставен на влезната врата од зградата до плоштадот Македонија во која е сместена ВМРО-Народна партија.

Шалата е навистина невкусна - но е погодено директно во целта ... кај е и што работи Ѓорги Трендафилов ?? - некогаш навистина надежен политичар ... Стана председател на една партија која имаше неколку пратеници во Собранието - за потоа да се изгуби ... да го снема од јавната сцена ... и порано имам кажано да имаше олимписка дисциплина сеир - ке имавме шанса за олимписки медал ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter