Search This Blog

Saturday, February 09, 2008

Питер Фејт се враќа на балканите ...

Советот на Европската унија (ЕУ) ќе го назначи дипломатот Питер Фејт за специјален претставник на ЕУ за Косово.

На нас Македонците Питер Фејт ни е во добро сеќавање ...

- Според Питер Фејт, само Хаг може да го обвини Ахмети
- Фејт кај Трајковски со договор за мир
- Пи­тер Фејт го убе­ду­ва­ше Али Ах­ме­ти ОНА да се вра­ти на ста­ри­те по­зи­ции
- Питер Фејт резервистите ги прекрсти во паравојска
- Ќе биде одликуван и Питер Фејт, амбасадорот на НАТО кој беше врската за контакт со Ахмети
- Фејт и Бучковски гарантираат примирје
- Меѓународен притисок за расформирање на "Лавовите"
- Питер Фејт се приклучи во преговорите
- Коридор за терористите во Арачиново
- Солана и Фејт утре во Скопје
- Конвојот автобуси пристигна во Лешок
- Робертсон потсетува дека Питер Фејт со екстремистите договара разоружување:
- Средба на Питер Фејт со државниот врв
- Средба Фејт -Ахмети
- Хеликоптерот на Питер Фејт имал "карта" да лета над Водно
- ОНА потпиша договор за разоружување со НАТО
- Охридскиот договор ќе биде потпишан в петок?
- Питер Фејт: Се уште не е утврдена количината на оружјето за "суштинска жетва"
- Питер Фејт, пратеник во Липково
- "Најлонските баретки" го возбудија Питер Фејт
- Бранителите во Ратае во главата на претставникот на НАТО Фејт рикаат како лавови
- Ако Македонците се етнички Словени според Фејт, тогаш што се Американците според Дарвин?
- Натовецот Фејт ја чува униформата на Ахмети во плакар

No comments:

Blog Archive

Site Meter