Search This Blog

Thursday, February 07, 2008

Груевски - говореше пред МК книжевна “иднина“ ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/B3275A157FD9B344AE8DB480ED202E18.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Погледнете ја нашата книжевна иднина ... повеќе од пола се за герентологија ...
Господине Премиер каде се младите автори ??!
Сто и триесет тома на авторите од “герентологија“ на кои ке се потрошат 24 милиони денари се - пари фрлени за “книги на метро“ ...
Мојот предлог како да се помогне на МК книжевност го дадов во постот
а уште некој збор на слична тема пишав во

No comments:

Blog Archive

Site Meter