Search This Blog

Friday, February 15, 2008

А1 сајтот е во 48 часовен напад на Denial-of-Service интернет

Почитувани посетители,
- Во изминатите 48 часа нашиот сајт беше изложен на т.н. Denial-of-Service интернет напад, што доведе до комплетна блокада на мрежата на нашиот хостинг партнер.
- Одделот за ИТ на А1 Телевизија, во соработка со интернет провајдерот Он.нет и нашиот хостинг партнер од САД, работат на блокада на нападите и повторно нормализирање на функцијата на сајтот.
- Ве молиме за разбирање до повторното воспоставување на функционалноста на сајтот.
Со почит,
А1 Телевизија
...

Горното стои на интернет страната на А1 ... веста ја дознав од тука ... Заќутување на интернет медиумуте: ДДоС

No comments:

Blog Archive

Site Meter