Search This Blog

Saturday, February 09, 2008

Вечер ... во таблоидно издание ?

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/4B0B243A94B7A14095992B5C5C8EFCBC.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Вечер - најавува дека од денеска за потребите на МК дијаспора ке излегува на четиринаесет дена со цена од 1.5 евра ... Па, со среќа ...
Иако ова ми е на невидено - непрочитано ... од насловната страна, некако содржините ми се таблоидни ... изгледа само афери и трач содржини се продаваат ...

башка на латиница

1 comment:

Anonymous said...

Што те чуди? Содржините на кириличниот Вечер исто се таблоидни. Латиницата е заради тоа што иселениците веќе не знаат да читаат кирилица.

Blog Archive

Site Meter