Search This Blog

Wednesday, February 20, 2008

Од сите страни Ѓорѓи сардисан ...

Во овие денови Македонија е сардисана од сите страни ... Косово нова држава и нејзиното признавање ... како и контрамерките од Србија ...

Спорот со Грција во врска со нашето име - а во светло на НАТО и ЕУ интеграциите ... Актуелната власт-Влада е на вистински маки по кој пат да појде ... ??

No comments:

Blog Archive

Site Meter