Search This Blog

Thursday, January 07, 2010

Каде ке вози мојата 55-ка?

http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/9-1Small-1.jpg?t=1261142423 http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/9-4Small-1.jpg?t=1261143525 http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/9-8Small-1.jpg?t=1261143673
Таму каде лани возеше мојата 54-ка сега веројатно ке вози и 55-ката.
Веќе четири години на мојот блог/ови возам на линија на критика на актуелната власт и јавно укажување на грешките кои ги прави во своето владеење, никојпат не штедејки ја ни опозицијата. Се трудам да прикажам што повеќе блог фото записи од убавините на нашите свети и стари места и бројните архео локалитети.           Повеќе ».....

Горе се темите кои ме интересираат. Околу нив ке се движи мојот интерес и во оваа година.

No comments:

Blog Archive

Site Meter