Search This Blog

Sunday, January 24, 2010

Очите - огледало на душата


Очи черные

Можеш се да сокриеш но неможеш да ја сокриеш емоцијата која веднаш ти се гледа во твоите очи. Постот е инспириран од постот на Партик Врамени очи           Повеќе »....Zdravko Colic - Tvoje Oci

Šta će nam reči - oči će nam reći ... Aca Lukas

No comments:

Blog Archive

Site Meter