Search This Blog

Tuesday, January 12, 2010

Проблеми со линкот на blog.mk

Од пред извесно време ниеден пост на blog.mk не ми се отвараше – во линкот каде го содржи називот, првата буква ми се генерира со кирилица а останатите со латиница ??          Повеќе ».....

Едит на постот. Проблемот кај мене настана заради автоматското појавување на првата буква во линкот во кириличен фонт. Со едитирање на првата буква и сочувување уште еднаш на целиот пост постовите еден по еден прогледуваа. Овој едит е за оние кои се чудат зошто прашувам за нешто што сега го немам како проблем. Да сега го немам но се враќам назад пост по пост и вршам едит на линковите на сите постови од оваа година.
http://i306.photobucket.com/albums/nn261/cooper_bocvar/PREPRAVANJETRAENLINK.jpg
Клик тука или на сликата за да го видите подобро доброто фото објаснување на Бочваров. Јас се правев како треба ама не го правев вториот чекор кој истотака е потребен.

No comments:

Blog Archive

Site Meter