Search This Blog

Saturday, January 30, 2010

blog.mk – сеуште шкрипи

Помина месец дена со новата платформа blog.mk. Таа сеуште шкрипи. Ми се јавуваат луѓе
  • кои незнаат како да мигрираат
  • неможат да го најдат видеото за мигрирање
  • имаат проблем со пасфордите и јузернејмовите
  • и сите останати детски болести на blog.mk                       Повеќе ».....

На некого можам да му помогнам на некого неможам и ги упатувам на блогмастерот (blogmaster@blog.com.mk), но мојот проблем на пристап до мој блогерај заради проблемот со кириличниот јузер нејм сеуште не е решен. Изгледа дека важи правилото “.. за кого е многу е – пошто нели џабе е..“. Но ако ти смркне не ти останува ништо друго туку да баталиш и да си бараш друга платформа. Многумина ми велат дека сега за сега се одлучуваат баш на тој чекор. Бараат платформа која нема толку многу багови.

Само колку да се забележи бројката - моментално има 1521 блогови/аватари.

No comments:

Blog Archive

Site Meter