Search This Blog

Tuesday, January 26, 2010

Бошковски од Штип порачува – Груевски е лажен патриот

http://star.dnevnik.com.mk/izdanija/2370/6805.jpg
Бошковски отварајки го огранокот на својата партија Обединети за Македонија пред цирка 200 симпатизери истакнал неколку пароли:         Повеќе ».....


1 comment:

Anonymous said...

Do tolku padna nisko batka pa objavuvas sto kazal ovoj sarlatanot ...

Blog Archive

Site Meter