Search This Blog

Friday, July 31, 2009

Рецесија и на блог посетите ...


Опаѓа блог посета во цел квартал ...

Цел еден квартал посетата на МК блогови опаѓа. Болеста на рецесијата ја зафаќа и МК блогосфера :) . Причините пробав да ги пронајдам во минатиот пост Самопрочистување на МК блогерски простор ... кој истотака беше проследен со графикон. Верувам дека во Август посетата ке се стабилизира а од Септември повторно ке почне да расте.

No comments:

Blog Archive

Site Meter