Search This Blog

Saturday, January 27, 2007

Блог - мрчатори VS. Блог - тинтратори

Блогот е идеално место за “мрчаторите“ ... нив нели никој не ги рецка - па може да си отворат блог и да си мрчат до “миле воље“ ... Ако сакате да видете како размислуваат луѓе со своја глава - посетувајте блогови на мрчатори ... тоа се вообичаено и дисиденти ...

Но блогот е истотака идеално место на “тинтратори“ - оние кои се упикуваат на предпоставените ... на шефовите ... на политичките партии ... на било кого .... оние кои немаат свое мислење туку само “подржуваат“ мислење на некој кој им е или идол или зависат од него ...

За жал во животот повеќе успех имаат тинтраторите во однос на мрчаторите - иако вторите имат огромна креативност ... мрчаторите обично бегаат надвор од МК ... но таму веќе не се мрчатори ... никој не сака мрчатори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter