Search This Blog

Tuesday, January 09, 2007

ВЕНЕРА - Вероника Костадинова

Македонската поетеса која ние ја познаваме под ник Венера - доби заслужено признание за своите блогови за поезија со појавувањето во рубликатана Време Сајт на денот.

Венера и нејзината поезија на интернет ја пратам одамна. Нејзиниот прв блог со поезија кој искочи на Блогспот poezija е навистина прекрасно илустриран со фотографии кои ја дополнуваат нејзината поезија.

Кликните на долната слика за да Ви се отвори комплетниот профил на Вероника - која има и блог на поезија на англиски Poetry а дел од своите песни ги објавува и во заесничкиот блог на повеќе македонски блогери кој излегува на англиски јазик MK speaks EN .

Вероника има свој блог и на Блогерај ... ПОЕЗИЈА ... Каде комуницира со блогпубликата од Блогерај.

Вероника е одамна присатна како единствене Македонка со објавена поезија на интернет - на многу добриот сајт - Nacionalna poezija - каде веќе има лауреат за WEBSTRANICA MJESECA - " Venera " Razna Poezija nieuw!.

Сликата “http://www.geocities.com/bukarski/nike2.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

No comments:

Blog Archive

Site Meter