Search This Blog

Tuesday, July 07, 2009

Во трендот на бивши лекари и телохранители ... Кога ке заигра мечка во комшискиот двор, чекај ја и во твојот

Во Бугарија на неделните парламентарни избори победи десницата предводена од Бојко Борисов, бивш телохранител на лидерите во социјализмот, носител на црн појас ... Веќе неколку влади во Албанија формира бившиот лекар на кумунистичкиот лидер на Албанија ... Си велам ако е еден случај тогаш е само случајност но ако се два и тоа во комшии - тоа мора да биде тренд.
Повеќе »
Одтаму се прашувам кој наш човек и со која професија од четвртиот/петиот ешалон на луѓе околу бившите „комунисти“ ке се приклучи на соседните лидери ?? ... Вообичаено трендовите се несопирливи појави - само е прашање на време кога и која. Кога ке заигра мечка во комшискиот двор, чекај ја и во твојот.

No comments:

Blog Archive

Site Meter