Search This Blog

Thursday, July 30, 2009

Премиерот во затвор ...

http://www.sitel.com.mk/WBStorage/Articles/3D5700F786C08548852708473A382A76.jpg http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/8BD02B05B1764B4FAD492C713E85C093.jpg http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/6ED7FD9B697B2B4E87FDB75FF154A483.jpg
Полека, полека - Премиерот вчера беше во посета на новото крило на затворот во Шутка. Навистина по обичај доцнеше 40 минути но пристигна свечено да го отвори. Македонија под палката на Груевски остварува. Гради нови затвори за своите криминални граѓани - ке заборавев гради со кредитна линија. И не е само Шутка, се градат или реновираат затворите во Прилеп, Тетово, Охрид, Гевгелија, Струмица, Струга, Битола, Куманово ...
Повеќе »
Македонија ги исполнува стандардите на ЕУ - ама во затворите.

No comments:

Blog Archive

Site Meter