Search This Blog

Monday, July 13, 2009

Се надевам дека Деди (Гроздан Попов) ги лади нозете на некоја плажа во Турција ...


http://volanskopje.blog.com.mk/system/files?file=Grozdan%20slika.jpg
Деди (Гроздан Попов)

  • Зошто Деди (Гроздан Попов) го избриша блогот http://apsurdi.blog.com.mk/ ... 1334 индексирани записи - од 22.07.2007 ... Последниот запис индексиран на 29.05.2009
  • Зошто Деди престана да подига фамилијарни слики на својот домен на Фликер http://www.flickr.com/photos/gogan ... последна слика подигна од својот внук на 12 Март 2009
  • Зошто Деди престана да пишува на http://www.vkblog.nl/blog/1507/Harvesting_Dutch_Absurds ... последниот пост го имаше во Мај 2009
  • Зошто Деди престана да го уредува неговиот подкаст http://grozdanoviotpodcast.sunsblog.net/ ... активен од Март 2007 до септември 2007 ...
  • Зошто Деди престана да пишува на неговиот блог на http://grozdan.blogspot.com/ ... блогот беше активен од Ноемви 2005 до јуни 2007 ...
Се надевам дека Деди е со добро здравје и покрај неговите години, чинам дека е најактивен блогер од најстарата генерација МК блогери ... или едноставно Деди (Гроздан Попов) ги лади нозете на некоја плажа во Турција ... Дали можеби Деди пишува нова книга ... Од горните точки се гледа дека Деди често во последните години го менува доменот и начинот на неговото блогирање ... за годините беше еден од ретките што токму на време започнуваше со нов вид на електронско изразување ...

Да не заборавам да му соопштам на Деди дека Трендо изрази спремност да го врати блогот на blog.com.mk, ако тој (Деди) тоа од него го побара ...

1 comment:

хемичарот said...

RIP деди, блогериште старо
божиќ,јануари 2012

Blog Archive

Site Meter