Search This Blog

Friday, October 05, 2007

Блогери на ТВ ... или ...

Блогери на ТВ ... или ... Тоше концерт ... Избор на мис на МК ... излегување во петок навечер ...

Несомнено голема конкуренција за вечерашното преставување на троица блогери на Скај нет ТВ ... во емисијата на Јадибурек 22.20 ... Колегите блогери верувам ке го следат гостувањето на троица познати и популарни блогери ...

Скршете глас колеги блогери ... :)

No comments:

Blog Archive

Site Meter