Search This Blog

Sunday, October 28, 2007

Бадентер во Уставен суд ...

Пишувајки го постот за: Знамињата на заедниците повторно проблем ... Уставен суд ... При крајот напишав:

Ке предизвика ли последици оваа одлука на Уставниот суд ... Можеби ке се сетат Албанците дека и во Уставниот суд ке мора да се носат одлуки по Бадентер ... за почеток ... Македонија е повторно справена со ушете една невралгична точка ... токму во време на немилиот настан на инцидентот во Танушевци ... “

Не помина долго време а се наговестува дека ДУИ бара начин како да се изведе и Уставниот Суд - да носи одлуки по Бадентеровиот принцип ... Ке барале да се смени Уставот ... а за ова ке бараат помош и од меѓународната заедница ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter