Search This Blog

Tuesday, October 09, 2007

Куфер со соништа ... СузанаТурунџиева

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/2BC345DE4E68774B8410D3B3B8FBE22A.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Издавачката куќа „Три“ наскора ке ја промовира автобиографската книга на Сузана Турунџиева со назив „Куфер со соништа“ ...

Куфер со соништа“ се сеќавања, надежи, очекувања и сништа, книга во која Сузе Турунџиева инспиративно ги раскажа годините на своето растење и созревање, од периодот кога ја напушти Битола до септември годинава.

„Куфер со соништа“ е книга на препознавање, соочување и многу искреност - ја има бездната на очајот откако дознала дека брат и' починал, но и радоста на мајката кога првпат ја здогледала Лора...

Оваа книга ги има сите предуслови да стане МК бесцелер ...

2 comments:

Anonymous said...

Besceler?!? ...jas pak te mislev za ...c...c...c anyway
Bestsaler (best - najdobra, sale - prodazba) ili najdobro prodavan, ok?

Anonymous said...

Dobro be, zarem ovaa guska ima nesto da kaze za svojot 30 godisen zivot?! Abe, ovaa ne znae da se izrazi ko osmoodelenka a kamoli kniga da pisuva?! Pa uste avtobiografija?!

Blog Archive

Site Meter