Search This Blog

Friday, October 12, 2007

Фудбал ... кец у тројка ...

Сликата “http://iftf.typepad.com/photos/uncategorized/060615_esquire_1.jpeg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Кога вакви играчи ке почнат да играт фудбал на Градски - ке живне и фудбалот ... До тогаш џаба пари трошиме за карти ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter