Search This Blog

Friday, October 26, 2007

Трифун Костовски тресе “зелени“ ...

По зелена изјава немав слушнато одавна (Тоше закопан како криминалец...) од некој актуелен политичар ... Геровски кажал се што сакав да кажам јас ... Трифун гробарот ...

И аманте луѓе од инициативи за одбележување на ликот и делото на Тоше ... Оставете ја фамилијата нека го организира тоа во една правна постапка во соработка со Владата ... Им треба време да се соземат ...

За гафовите на Костовски видете на следните линкови:
- КОСТОВСКИ ... насекиран ...
- КОСТОВСКИ - знае да игра фанта ...
И да не набројувам повеќе ... има уште десетина линка ..

No comments:

Blog Archive

Site Meter