Search This Blog

Thursday, October 25, 2007

ДУИ прави се за да останеме надвор од ЕУ и НАТО

Насловот на постов е ист со насловот на денешниот напис во Вечер ... Парламентот свика итна седница - која е во тек ... Некои повикаа Горданчето да си даде оставка ... Јас велам дека е ова континуитет на политики и мерки кои ги прават “релевантни“ и “нерелевантни“ фактори од албанската заедница во Македонија и Косово ... секако и Албанија ...

- Планот на ДУИ ...
- ДУИ повторно зготви план за блокада на Собранието ...
- СДСМ и ДУИ ги кочат НАТО и ЕУ интеграциите ...
- ГРЦИЈА - разочарана ... СДСМ и ДУИ фингираат политичка криза ...
- БЛОКИРАЊЕ ...
- Референдум на Албанците за одцепување од Македонија ...
- БЛОКАДА ВО ПАРЛАМЕНТОТ ...
- Опозициони плачковци, кодоши, тужибаби, кочничари ... !!
- АНА сеуште постои ...
- ВОЈНА ВО КОСОВО - ке има ли нова ... како сето тоа започна ...
- АЛБАНСКА КАУЗА ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter