Search This Blog

Wednesday, April 15, 2009

Во Свидмилк најново е што Тутунска банка ја активира хипотеката ...

Свидмилк е веќе насукан ...

Повеќе »

 • тој во изборите и неколку месеци пред нив беше многу црна дамка ...
 • имаше брони протести поради неисплатата на сточарите ...
 • имаше промена во сопственоста - каде по сугестија на владата се одбра инвеститор кој вожи цело едно евро ...
 • имавме барање за поведување на стечај ... на барањето судот сеуште нема одговорено ...
 • на крај во Свидмилк влегоа сите инспекциски служби ...
 • најново во низата е активирање на хипотеката од Тутунска банка, која е најголем хипотекарен кредитор ...
Имаше најава дека е прекинато со откупот на млеко ... најавата беше демантирана ...
 1. Во Сведмилк конечно влезе инспекцијата ... на Скопје не му е судено да има млекарница ... 2 Април, 2009
 2. Моше Баум на распит во полиција ... вратен од граничен премин ... кој го доведе Моше Баум ?? ... 26 Март, 2009
 3. Сведмилк повторно ескалира ... опасно манипулирање со потта на фармерите ... 13 Март, 2009
 4. Свидмик, повторно ја бранува јавноста ... Можни ли се нови блокади ... кој е вистинскиот купувач на Сведмилк ... 11 Февруари, 2009
 5. Сведмилк се продаде ... вкупниот долг на свидмилк 37 милиони евра ...
 6. „Сведмилк“ - се` поголем проблем ...
 7. „Сведмилк“ - зошто пропаѓа ... ке интервенира ли државата ... каде се парите ...
 8. „Сведмилк“ пред колапс, на фармерите им должи повеќе од еден милион евра
 9. Млечна криза ...
 10. Банкрот на „Сведмилк“
 11. „Сведмилк“ ... проблеми ..
 12. Фармерите втор ден ја блокираат млекарата Сведмилк
 13. “Сведмилк“ во банкрот
 14. Борба за превласт во „Сведмилк“. На фармерите им должат милион евра
 15. Нов инвеститор во Сведмилк?
 16. Рамковски не влегувал во „Сведмилк“, млекарницата пред затворање
 17. Исплата или протести, најавија кооперантите на Свидмилк
 18. 200 фармери ја зазедоа "Свидмилк"
 19. Млекопроизводители заробија цистерна на "Свидмилк"
 20. Извоз на млеко на Косово
 21. „Свидмилк“ ќе ги едуцира фармерите да работат европски

No comments:

Blog Archive

Site Meter