Search This Blog

Thursday, April 30, 2009

Фотки по ветер и дожд ...

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/51Large.jpg?t=1241124940

Секојпат по ветер и дожд има услови за прекрасна далечинска фотографија ... особено ако имаш добра фото опрема т.е. зум ... денеска и мојата опрема иако е среден накај лош квалитет даде резултати ... ми ги доближи некои од планините наоколу ...

Повеќе »

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/52Large.jpg?t=1241125439

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/53Large.jpg?t=1241125482

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/54Large.jpg?t=1241125511

http://i698.photobucket.com/albums/vv348/volan-sko/55Large.jpg?t=1241125542

No comments:

Blog Archive

Site Meter