Search This Blog

Thursday, April 02, 2009

Уште едно “самоубиство“ во тетовскиот затвор ...

Тетовскиот затвор се специјализира за мистериозни самоубиства ... По Таневски кој по само еден ден престој во истиот тетовски затвор се „самуби“ со давење во кофа со вода ... денеска се јавува за нов случај за самоубиство со бесење - истотака еден ден по приемот во затворот ...

Повеќе »

На обвинувањата на фамилијата дека врз нивниот син и брат е извршено убиство - полицијата бара докази од фамилијата ... релевантно за полицијата ке биде вештиот наод ... а од фамилијата се бараат докази за обвинувањата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter