Search This Blog

Wednesday, April 08, 2009

ПАП тестот со нова цена од 300 денари ...

Владата се утепа рекламирајки дека секоја жена треба еднашка годишно да прави ПАП тест БЕСПЛАТНО ... Но реалноста е дека оние кои го прават ПАТ тестот сега ги кошта 300 денари ... педесет денари повеќе од порано ...

Повеќе »

Толку од бесплатниот ПАП тест ... владата ОСТВАРУВА, но и наплатува ...

Жените ќе имаат еден бесплатен Папаниколау тест годишно ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter