Search This Blog

Wednesday, April 01, 2009

Кредити ...

Министерството за финасии и Народна банка во утакмица кој ке даде поголема камата ...

Повеќе »

Во оваа “утакмица“ губитници се стопанството и граѓаните ... и на едните и другите им се намалуваат можностите за финасирање преку кредитирање ... стопанството и граѓаните ја губат трката со Министерството за финасии и Народна банка ...

Министерот за финасии госп. Трајко Славевски лежерно од Охрид им порача на банките да не ја зголемуваат каматата, да не ја слушаат Народна банка ... ке ги изгубеле муштерииите ... Сака ли Славевски да каже дека за кратко време ке имаат свој Гувернер, именуван од новиот Претседател ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter