Search This Blog

Thursday, April 02, 2009

Стечајна револуционерна пролет ... Стечајците никој не ги рецка - ке поставуваат шатори но овојпат пред Владата на РМ ...


Пролетта во Македонија дојде ... Стечајците секој понеделник се пред Владата - бараат решение на нивниот проблем ... Владата не ги рецка, не им ветила ништо во предизборието ... стечајците најавиа дека решението ке го бараат во Нова шаторска населба - но овојпат пред Владата на РМ ...

Према изјавите на стечајците Владата не се противни на нивните намери, иако мислам дека нема да им дозволи шаторска населба пред Владата на РМ ... Ке биде ова жешка пролет за стечајците и Владата на РМ ... Стечајците ги подржува синдикатот на Муратовски ...

1 comment:

Anonymous said...

Stom stecajcite gi podrzuva Muratovski ....... jasna e borbata,ne treba komentar.

Blog Archive

Site Meter