Search This Blog

Tuesday, April 14, 2009

Мало кречење ...

http://volanskopje.blog.com.mk/system/files?file=A-7.jpg

Нов банер ...

Конечно се решив малку да искречам на мојот блог ... осем што има нов банер од моја фотка ... најгоре ставив еден ред на линкови до мои линковани стории (тоа сега е прилагодување на блогот да личи малку на сајт ...) ... Одавна сакав ова да го направам но секојпат немав време ...

Останува нешто слично да направам и на паралелниот блог ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter