Search This Blog

Saturday, April 11, 2009

“Сценарио“ за атентат на Премиерот ... само во главата на некои “аналитичари“ ...

Вчерашното пукање во центарот на Скопје некои “аналитичари“ го поврзуваат со сценарио за уште еден неуспешен атентат врз Премиерот ... бидејки тој тука поминал неколку десетина минути пред да се случи пукањето ...

Повеќе »

“Сценаристите“ во секое случување бараат како да го подигнат рејтингот на омилениот ни Премиер ... кој со Македонија владеа апсолутно со моментална подршка од 25 проценти од електоратот ...

Не е ова првпат да се објавуваат написи дека некој подготвува атентат на Премиерот ... Колку ми е познато полицијата не излезе со ваква шпекулација или сознание ...

1 comment:

Anonymous said...

Od kade pak ovoj "biser" i koi se tie analiticari druze a za rejtingot ..... ic ne mu se sekiraj,nema koj da mu dise vo vrat ... sdsm go ima oddamna izgubeno kompasot.

Blog Archive

Site Meter