Search This Blog

Saturday, April 04, 2009

Св. Ѓорѓи Куманово ... релативно нова црква близу кумановските гробишта ...

Св. Ѓорѓи Куманово ... релативно нова црква близу кумановските гробишта ...

1.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/71Large-3.jpg?t=1238863446

Св.Ѓорѓи Куманово е релативно малечка и нова црква, која се гради во близината на градските гробишта Куманово ... Цигла по цигла икона по икона, со поединечни мали донации кумановци стрпливо ја градат оваа мала црква ... Фотките се направени на 13.Август.2008 ма.

Повеќе »

2.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/72Large-3.jpg?t=1238863587

3.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/73Large-3.jpg?t=1238863616

4.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/74Large-3.jpg?t=1238863650

5.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/75Large-3.jpg?t=1238863676

6.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/76Large-3.jpg?t=1238863710

7.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/77Large-1.jpg?t=1238863741

8.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/78Large-1.jpg?t=1238863780

9.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/79Large.jpg?t=1238863813

10.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/710Large.jpg?t=1238863839

11.

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/711Large.jpg?t=1238863863

No comments:

Blog Archive

Site Meter