Search This Blog

Saturday, April 25, 2009

Сакура фестивал на цветањето на јапонската цреша Скопје 2009 ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/95Large-6.jpg?t=1240687357

Сакура фестивал на цветањето на јапонската цреша Скопје 2009 ...

Повеќе »

Иако го најавив настанот ... закаснив од оправдани причини - го фатив само крајот ... затоа има помалку фотки од вообичаено ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/91Large-7.jpg?t=1240687577

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/92Large-6.jpg?t=1240687603

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/93Large-6.jpg?t=1240687629

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/94Large-6.jpg?t=1240687654

http://blogot.blog.com.mk/system/files?file=sakuraS.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter