Search This Blog

Wednesday, May 30, 2007

НУДИЗАМ ... Nudity - Охрид ... Градиште

Нудизам е примамлив збор - кој привлекува туристи ... некои за да видат како изгледа да се сунчаш како од мајка роден ... нели во најприродната состојба на човекот ... а други пак за да видат што чудо е тоа ... сеири да маваат ... трети за да биат видени ... Вакви плажи се раширени на сите туристички дестинации и не гледам причина тоа да не се направи и во Охрид ... организирано а не како до сега скришно ...

- Дивата плажа, четвртата по ред кај Градиште, од ова лето ќе биде нудистичка.
- До оваа идеја дошол Горан Милиќ, сопственикот на секси шоповите "Валијант", кој има намера од дивата и запуштена плажа летово да направи супер модерно летно катче само за нудисти.
- Дивата плажа, која пештанци ја викаат "оревче", и лани ја користеле странски туристи кои таму заштитени од љубопитните погледи се капеле како од мајка родени.
- Плажата се наоѓа веднаш после третата плажа на Градиште која последниве години се користи за техно журки.
- До "оревче" се стигнува само со кајче, па затоа и странски туристи досега тајно си ја користеле за нудизам.
- Најавува и богата летна програма со познати порно глумици кои секоја недела ќе доаѓаат со туристички тури во Охрид

Охриѓани не му ја мислете за ова - тука има бизнис и пари ...

- Nudizam ... Nudist ... Nudisticka plaza ... Nudity ... Nude ... Nacktheit ... Desnudez ... Nudité ... Nudità ... Akt ... Нагота ... Nakenhet ...

- Nude beach ... Нудистки плаж ... Freikörperkultur ... Naturisme ... Naturismo ... Натуризм ... Naturism ...

- Ohrid ... Οχρίδα ... Ohri ...

http://faq.macedonia.org/travel/lakes/ohrid.htmlhttp://www.economy.gov.mk/jpn/photo_galery.htm

2 comments:

alex said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Nu Life - добродошлице свима и позивамо Вас да посетите нашу страницу на нудизам!

http://www.nulife.site88.net/chern.html

Blog Archive

Site Meter