Search This Blog

Saturday, May 26, 2007

Блог-конференција - mkblogconference - Мај 2007

Блог-конференцијата - mkblogconference - Мај 2007 ... се одржа денеска како што беше и планирано ... Неформалното запознавање на повеќето блогери се деси со кафе и сокче (кое сами си го плативме) ...

IMG_4133 (Small).jpg
Сесијата ја отвори darko156 ... видите подолу краток клип на YouTube ...
YouTube mkblogconference Maj 2007.jpg
Уводничари во Првата сесија беа Глиша и Јован - отворија интересна дискусија во која се вклучија повеќе посетители ...

И втората и третата сесија мина во иста атмосфера ... уводничари беа ... Ивица Антески; Анастас Вангели и Жарко Трајаноски
IMG_4166 (Small).jpg

На крај пак остана време за кафе и сокче ...

IMG_4187 (Small).jpg

Конспиративен заговор немаше ... размена по некој збор ... Блоговите се развиваат и си го земаат своето место и со нас и без нас.

1 comment:

alex said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Blog Archive

Site Meter