Search This Blog

Saturday, May 26, 2007

“КОНФЕРЕЦИЈАШИ“ - повелете ... а зошто не и оние контра

Конференцијаши“ (Георги Станојевски ... Ивица Антески ... Анастас Вангели ... Жарко Трајаноски ... Јован Костовски ... milozvu4na ... oksimoron ... darko156 ... PINCHER BARNET ... Iko_Football ... кнсис ... волан ... Bi ... femgerila ... Сатаниел ... LOLITA ... qzevski ... m-soulz ... ицко ... dr. Max ... Глиша ... Баждарџијата ... Crnorizec Hrabar ... добро сигурно испуштив некого ...)

и они кои беа против (Бунка ... Букарски ... Мечето ушко ... seelenluft ... Ref ... Амидон ... elena NNS ... Fljambur ... нејќублог ... Dule varvar ... анка ... cibalia ... NENО ... roxane ... Jakov ... ) веројатно имаше и многу други.

Резултатов за про енд контра е тука некаде - можеби за некого и ја згрешив орјентацијата :)

Се гледаме денес во 11:00 во Точка ... За оние кои незнаат каде е Точка - таа се наоѓа позади Соборна Црква ... секако во Скопје.

Е не било ова конференција ... има ново модерно име Unconference ... што пак ова представува трк тука.

Интересно ке биде запознавање со некои блогери со кои не се знам (фаца у фаца) ... Може ке научам уште некоја финта во првиот дел (Алатки, сервиси, техники и трикови) ...

Организаторите додуша не кажаа кој ке го плаќа кафето и сокчето - така да мој совет - понесете си по некоја паричка за таа намена ... Кој што ке прави по конференција зависи од самите “конференцијаши“ ... А од Букарски очекувам да донесе барем две млади девојчиња и тоа стројни ... па после може и да си оди ако му е досадно ...

2 comments:

alex said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Проверь свою удачу сколько ты сможешь выиграть вложив копейки.
Всего 50 рублей и ты узнаешь насколько развита твоя интуиция и сколько ты сможешь заработать!!!
Заходи прими участие [url=http://mmwm.ru/]ЗАБЕРИ СВОИ ДЕНЬГИ[/url]

Blog Archive

Site Meter